Üdvözöljük a Kincses Autómentés honlapján

Lerobbant? Nem indul? Lejárt a műszaki vizsga? Vagy éppen forgalomba helyezné gépkocsiját? Mi ebben is tudunk segíteni. Ha tanácstalan, hogy hová szállítsuk, bízza ránk magát, kiváló szervizháttérrel rendelkezünk már több mint 15 éve Budapesten, Dunakeszin, Sződön, Vácon. Veteránautók szállítását kiemelt figyelemmel végezzük! Futóműsérült gépjárműveket is tudunk szállítani.

Éjjel-nappal elérhetőek vagyunk!

Gyakran az autópályán is érheti meglepetés.Az egyik autónk Dunakesziröl,a másik a 4.kerületből hamar eléri az M2-es ,az M3-as és az M0-ás Autópályát!

Autómentés Dunakeszi, Autómentés Fót, Autómentés Göd, Autómentés Sződ, Autómentés Sződliget, Autómentés Vác, Autómentés Budakalász, Autómentés M2, Autómentés M3, Autómentés M0, Autómentés Csomád, Autómentés Budapest.


Mindig pontosan érkezünk! Időpont foglalásra is van lehetőség!

15 thoughts on “Üdvözöljük a Kincses Autómentés honlapján

 1. Csak ajánlani tudom az úriembert! Több alkalommal is hozta-vitte az oldtimer autóimat. Mindig pontosan érkezik és különösen odafigyel a veteránokra.
  Legyen máskor is szerencsénk.

 2. Rendkívül meg voltam elégedve a szolgáltatásával amikor egyik hajnalban munkába menet leállt alattam az autóm. 30 percen belül megérkezett, profin és szakszerűen feltette a trailerre majd elszállította a szerelőhöz.
  Megbízható, precíz, pontos és korrekt.
  Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki bajba kerül!
  Köszönöm még egyszer Kincses Autómentés-szállítás!

 3. A mai napon leállt az autó. Sietnem kellett volna, mert éppen karosszéria javításra vittem volna Budára. Az egyik szerelőm ajánlotta a Kincses autómentést, akik egyszer már korábban is elvitték az autómat szervízbe. Jött is a hívásra időben és gyorsan végeztünk. Profi munka volt, reális áron.
  Javaslom másoknak is.
  Köszönöm a segítséget.

 4. Pénteken robbantam le Pesten. A szerelőm javaslatára hívtam fel a Kincses autómentést. Nagyon elégedett voltam szolgáltatással, gyorsan a helyszínre ért a trailer, pillanatok allatt feltették az autót és már úton is voltunk a szerelőhöz. Csak ajánlani tudom!
  Köszönöm a segítséget!

 5. Sajnos fordítva bikáztuk az autómat. Dunakeszin van az autóvillamossági szerelőm aki Kincses Zsoltot javasolta, hogy vele vitessem be az autót. Szombat volt, Zsolt hamar megérkezett és csörlővel húzta ki a kocsimat a garázsból.
  Nagyon profi munka volt.
  Köszönöm a hétvégi segítséget!

 6. Munkából, du. 5 óra körül szerettem volna Óbudáról hazaindulni, 60 km-re lakom, nem indult az autóm. Ismerős segítségével vettem fel a kapcsolatot egy Vácon dolgozó autószerelővel, ő ajánlotta Kincses Zsoltot. A telefonhívást követően 45 perc múlva a helyszínen volt, egy kerítéssel körülzárt parkolóban tette fel a trailerre kb. 10 percen belül az autót. Udvarias, segítőkész, korrekt, profi! Köszönöm!!!
  Fontos információ lehet még mások számára, hogy lehet nála bankkártyával is fizetni!

 7. Dunakesziről Budapestre. A garázsból platóra, és szerelőhöz, hisz nem indult a kocsi. Azutó tele szpojlerrel, öreg de féltett kincs. Bevallom féltem, hogy megsérül. De nem. Profi munka. Köszönöm ezúton is. Megbízhatóság, pontosság, rugalmasság, udvarias, segítőkész, korrekt, ha bajba kerülsz csak ajánlani tudom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.